Us agraïm moltíssim la participació. Podeu contribuir a salvar la Jordi amb donacions a partir d’3 euros: la suma de les vostres aportacions ens ajudarà a mantenir l’escola oberta. Si ho desitgeu, podeu escriure’ns o trucar-nos per seguir la campanya de prop. En qualsevol cas, la vostra aportació us converteix en col·laboradors especials de la Jordi. Per això, hem pensat en un seguit de petites recompenses i records per a tots aquells que feu aportacions de més de 20 euros.

Aportacions de més de 20 €

Amb les aportacions de més de 20 € podreu fer constar el vostre nom o la paraula que trieu a la pintura mural que la il·lustradora valenciana Paulapé (https://www.behance.net/paulape) pintarà amb els nens al mur del pati de l’escola.

Aportacions de més de 50 €

Amb aportacions de més de 50 €, podreu obtenir una làmina amb la il·lustració reproduïda al mur. Si ho desitgeu i ens ho comuniqueu a l’adreça contacte@salvemlajordi.cat, us la farem arribar. A més, amb aquesta aportació, sereu membres de l’Associació cultural Jordi Pere Cerdà durant un any.

 

Aportacions de més de 100 €

Si feu una aportació de 100 € o més, podreu aconseguir les recompenses anteriors més un exemplar del llibre “Contes de la Cerdanya” (obsequi de l’Institut d’Estudis Ceretans)

 

Aportacions de més de 200 €

Si feu una aportació de 200 € o més, podreu aconseguir les recompenses anteriors més una samarreta amb la il·lustració del mural. A més podreu ser membres de l’Associació cultural Jordi Pere Cerdà durant dos anys.

 

Aportacions de més de 500 €

Si feu una aportació de 500 € o més, podreu aconseguir les recompenses anteriors més tres llibres (obsequi de l’Institut d’Estudis Ceretans). 

 

Aportacions de més de 1000 €

Si feu una aportació de 1000 € o més, podreu aconseguir les recompenses anteriors i esdevenir socis honorífics de la nostra associació. Si ho desitgeu, podem fer constar el vostre nom o el de la vostra empresa a la nostra pàgina web.