Volem salvar la Jordi!

La Generalitat de Catalunya, el Consell Departamental dels Pirineus Orientals i el Consell Regional d’Occitània s’han implicat en el nostre projecte des dels inicis, l’any 2012, i en són els principals finançadors. Gràcies a les subvencions econòmiques d’aquestes institucions, a l’ajut de l’ajuntament de Sallagosa i a la participació de les famílies, l’escola tira endavant amb esforç, voluntarisme i cooperació.

Tanmateix, a causa de l’aplicació de l’article 155 per part de l’estat espanyol, la Generalitat de Catalunya ja no té potestat per atorgar-nos la subvenció que rebíem en favor de la recuperació de la llengua i la cultura catalanes a la Catalunya Nord. Sense aquesta aportació econòmica de 35.000 euros anuals, l’escola viu una situació límit i no sap si podrà obrir les portes el setembre vinent per començar el curs 2018-2019.

La vostra col·laboració ens permetrà continuar aquest projecte tan important per la Cerdanya, un projecte de tots. #SalvemlaJordi busca promoure la catalanitat a l’Alta Cerdanya, refermar la cultura i la llengua pròpies del territori i, a més a més, integrar l’ús de les diferents llengües en la població a favor de la construcció d’una Europa integrada i cívica.

El nostre centre ofereix un ensenyament plurilingüe únic a la regió i pioner pel seu caràcter transfronterer. Per això, us demanem la vostra col·laboració: és essencial que entre tots en fem possible la continuïtat.