Per què engeguem aquesta campanya?

Necessitem suplir l’aportació anual de la Generalitat, que el 155 ens ha negat: l’ajut de 35.000 € corresponents a l’any 2018 (fi del curs 2017-2018 i inici del 2018-2019). Si aconseguim cobrir aquesta quantitat, garantirem poder obrir les portes el proper setembre per començar el nou curs escolar, i cobrir les despeses de la Jordi fins a finals de l’any 2018.

Tot i que l’aplicació del 155 sembla que acabarà i que, fins i tot, els comptes de la Generalitat podrien deixar d’estar intervinguts, la Generalitat no ens pot garantir que es recuperi la convocatòria de la subvenció d’aquest any. Amb aquesta situació, a partir del juliol, ja no podem fer front als salaris del personal ni a les despeses bàsiques de funcionament (llum, aigua, telèfon). Esperem que per l’any 2019 el govern pugui tornar a tenir el control de les seves finances i puguem tornar a demanar l’ajut que hem anat rebent des de la fundació de l’escola. En tot cas, us mantindrem informats de la nostra evolució.

Política de transparència i compromisos

Durant la campanya us anirem informant en tot moment en aquesta web de la quantitat recaptada, i posteriorment detallarem com s’utilitzarà i quines despeses ajudarà a cobrir. En cas que no assolim la quantitat mínima de 20.000 € i no puguem salvar l’escola, ens comprometem a destinar la suma recollida a la promoció del català a la Catalunya Nord. 

Si esteu interessats a seguir el nostre progrés, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per rebre al vostre correu butlletins periòdics amb la informació actualitzada.